Website-ul Cartoon Network a fost închis după 26 de ani

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Cartoon Network a fost eliminat complet de pe internet.

Warner Bros Discovery a retras săptămâna aceasta tot conținutul de pe site-ul Cartoon Network, redirecționând vizitatorii către o pagină de destinație pe Max, serviciul său de streaming pe bază de abonament, încurajând fanii să se aboneze pentru a urmări emisiunile lor preferate de pe fostul site. Închiderea site-ului pare să fi avut loc joi, potrivit Variety.com.

„Căutați episoadele emisiunilor voastre preferate de pe Cartoon Network? Verificați ce este disponibil pentru streaming pe Max (abonament necesar)”, apare într-un mesaj pop-up pe noua pagină de destinație Max. „Înscrieți-vă la Max, unde puteți crea și un profil pentru copii, cu restricții de rating și protecții suplimentare pentru confidențialitate, pentru a menține experiența distractivă și prietenoasă pentru copii!”

Într-o declarație pentru Variety, un purtător de cuvânt al Cartoon Network a explicat: „Ne concentrăm pe emisiunile și rețelele sociale Cartoon Network, unde observăm că publicul este cel mai implicat și există un potențial semnificativ de creștere”. Reprezentantul a precizat că pe TV, Cartoon Network va continua să ofere 11 ore de program zilnic, între orele 6:00 și 17:00.

Anterior, site-ul Cartoon Network oferea episoade complete și clipuri video pentru numeroase emisiuni populare, inclusiv „Să-nceapă Aventura”, „Craig și dumbrava”, „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Haideți, Tineri Titani!”, „Steven Univers”, „Aventurile fraților urși” și „Clarence”. De asemenea, site-ul includea acces la jocuri gratuite, cum ar fi cele pentru „Tinerii Titani”, „Să-nceapă Aventura” și „Gumball”.

Închiderea cartoonnetwork.com survine la o săptămână după ce Warner Bros Discovery a anunțat abonaților că va închide serviciul de streaming Boomerang, dedicat desenelor animate clasice, începând cu 30 septembrie, mutând clienții și catalogul de conținut pe Max.

Decizia de a elimina Cartoon Network de pe internet pare să fie parte a unei mișcări de reducere a costurilor, dar și o încercare de a încuraja fanii să plătească pentru Max. Într-o serie de acțiuni similare, Paramount Global a eliminat în această vară o cantitate mare de conținut de pe site-ul Comedy Central și a retras arhiva completă a MTV News și CMT de pe internet.

Miercuri, Warner Bros. Discovery a raportat venituri de 9,71 miliarde de dolari pentru al doilea trimestru (în scădere cu 6%) și o pierdere netă de aproape 10 miliarde de dolari, cauzată de o depreciere de 9,1 miliarde de dolari a valorii rețelelor sale de televiziune prin cablu. Numărul abonaților la serviciile de streaming ale companiei, conduse de Max, a scăzut ușor pe piața internă (cu aproximativ 300.000, ajungând la 52,4 milioane), în timp ce numărul clienților internaționali de streaming a crescut cu 3,9 milioane în această perioadă, ajungând la 50,8 milioane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel