West Ham urcă pe locul 4 în Premier League. David Moyes: Abia am început, avem multe de oferit

Antrenorul echipei engleze West Ham United, David Moyes, simte că formația sa „abia a început” să-și atingă potențialul după ce a pătruns pe podiumul Premier League, după victoria cu 3-2 din fața lui Crystal Palace.

Conform BBC Sport, ciocănarii au strâns șase victorii consecutive în toate competițiile. Chiar dacă Palace a intrat în avantaj devreme, West Ham a revenit și de la acel punct al partidei a început dominarea. „Suntem tot mai buni și suntem o echipă îmbunătățită, dar simt că abia am început. Cred că avem mult mai multe de oferit”, a transmis antrenorul scoțian.

„O parte din munca de antrenor este ridicarea așteptărilor la clubul de fotbal, dar nu voi încerca să fiu stupid pentru că West Ham a făcut-o de multe ori și poate a și greșit. Voi fi puțin mai constant și mai atent dacă pot. Însă, sunt ambițios, vreau să antrenez la echipe din vârful clasamentului”, a adăugat Moyes. Cel puțin pe moment, top 4 în Premier League arată așa: Manchester City – 41 p, 19 meciuri jucate; Manchester United – 40 p, 19 meciuri jucate; Leicester City – 38 p, 19 meciuri jucate; West Ham – 35 p, 20 meciuri jucate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel