WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Al tău se află pe listă?

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Al tău se află pe listă?

VEZI ȘI: Poliția avertizează cu privire la pericolul de a avea acest buton al telefonului activat. Hackerii îți vând datele pe dark web sau te pot șantaja

WhatsApp, cea mai faimoasă aplicație de mesagerie instant din lume și, continuă să se actualizeze pe diferite dispozitive mobile. Multe dintre noile funcții, inclusiv cele de securitate, sunt incompatibile cu telefoanele mai vechi, deși permite utilizarea unor sisteme de operare Android și iOS aproape depășite.

În ciuda acestui fapt, WhatsApp a început deja să notifice utilizatorii cu sisteme de operare mai vechi că nu vor mai putea folosi aplicația dacă nu își actualizează telefonul la o versiune mai nouă înainte de luna octombrie a acestui an.

Ce telefoane Android și iOS nu vor mai funcționa cu WhatsApp

 

Dacă ne concentrăm pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Android, telefoanele cu o versiune inferioară Android 5.0 nu vor mai putea folosi aplicația de mesagerie cu simbolul verde. Unele dintre aceste modele aparțin unor mărci recunoscute, cum ar fi Samsung, Huawei, Motorola sau Sony:

Samsung Galaxy Ace Plus
Samsung Galaxy Core
Samsung Galaxy Express 2
Huawei Ascend P6 S
Huawei Ascend Y625
Motorola Moto G
Motorola A820
Sony Xperia Z1

Pe de altă parte, în ceea ce privește telefoanele care au sistemul de operare iOS, cele care rulează iOS 12 sau inferior nu vor mai putea folosi WhatsApp. Acestea sunt câteva dintre ele:

iPhone 5
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5c
iPhone SE de prima generație

Poate că unele dintre aceste dispozitive pot fi actualizate la o versiune superioară a sistemului Android sau iOS. Cu toate acestea, de fiecare dată când intri în aplicația WhatsApp, aceasta te va anunța că suportul se va încheia în curând și că ar trebui să faci actualizarea înainte de octombrie. Este adevărat că, dacă este foarte vechi, s-ar putea să fie nevoie să îți cumperi un telefon care să fie măcar compatibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel