Wikileaks difuzează un fişier misterios. Cheia va fi difuzată „la momentul potrivit“

Julian Assange
Julian Assange

Site-ul specializat în dezvăluirea de documente secrete Wikileaks a difuzat miercuri un fişier misterios criptat, al cărui conţinut nu este cunoscut, după ce a anunţat pe Twitter „un important anunţ în curând“.

Wikileaks nu a identificat conţinutul dosarului de 571 megaocteţi ce nu poate fi deschis fără o cheie. Această „cheie“ va fi difuzată „la momentul potrivit“, a anunţat site-ul.

În iulie 2010, Wikileaks a difuzat un alt fişier al cărui conţinut urma a fi dezvăluit dacă i se întâmpla ceva fondatorului site-ului, Julian Assange.

Julian Assange trăieşte sub arest la domiciliu în Marea Britanie, în urma unei cereri de extrădare din partea Suediei într-un caz de viol şi agresiune sexuală în această ţară din Europa de Nord.

Justiţia britanică a dat undă verde expulzării lui, dar Assange, un australian de 40 de ani, a făcut apel la această decizie, aminteşte AFP.

Această nouă difuzare a unui fişier criptat intervine când Wikileaks tocmai publică în această săptămână o nouă serie de aproape 134.000 de telegrame diplomatice americane.

Statele Unite au considerat că site-ul pune în pericol vieţi ale oamenilor, citând surse din această livrare, ceea ce site-ul dezminte.

Wikileaks a anunţat că a fost marţi ţinta unui atac cibernetic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel