WikiLeaks: Excentricitățile familiei Gaddafi

gaddafi
gaddafi

Muammar Gaddafi, liderul libian, care, conform fostului ministru de Justiție al La vârsta de 68 de ani, lui Gaddafi îi place să danseze flamenco și să călărească și încearcă să iriteze pe toată lumea, fie că este vorba despre dușmani sau prieteni. Îi este frică să zboare pe deasupra întinderilor acoperite de apă sau să stea la etaje superioare. S-a autoproclamat regele culturii din Libia și întotdeauna este însoțit de o asistentă de origine ucrainiană, blondă și voluptuoasă.

Gaddafi evită contactul vizual direct și folosește lungi și inconfortabile episoade de tăcere în discuții. Este un adevărat consumator de știri, se consideră intelectual și filosof. De altfel, are și o soluție pentru rezolvarea conflictului dintre arabi și evrei, și anume crearea unui stat nou numit Isratina.

Unul din fiii lui Gaddafi, Muatassim, care este consilier al tatălui său pe probleme de securitate, a fost acuzat că a pretins 1,2 miliarde de dolari de la președintele companiei naționale de petrol, pentru a pune în practică o miliție proprie. A organizat petreceri luxoase în Caraibe, unde a avut invitați faimoși, printre care se numără Mariah Carey, Usher și Beyonce. Se știe că pe Mariah Carey a plătit-o cu 1 milion de dolari pentru patru melodii.

Sa'adi este, dintre cei patru fii ai lui Gaddafi, favoritul pentru a-i urma la conducerea țării, fiind văzut de tineri ca o salvare a Libiei. Cu toate acestea, recent a declarat la televiziune că Libia va suferi un război civil și băi de sânge dacă populația nu îl va susține pe tatăl său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel