Domeniul WikiLeaks.org nu mai există

wikileaks
wikileaks

Domeniul www.wikileaks.org nu mai există. După ce serverele Amazon.com care găzduiau site-ul WikiLeaks în SUA au fost închise, miercuri, în urma presiunilor politice exercitate asupra companiei, începând de vineri dimineaţă domeniul de internet www.wikileaks.org nu mai există.

EveryDNS.net, compania care care a găzduit domeniul wikileaks.org în ultimii patru ani a anunţat că nu mai oferă acest serviciu.

„Domeniul Wikileaks.org a fost ucis de everydns.net, care susţine că a fost victima mai multor atacuri“, se arată pe contul de Twitter al WikiLeaks, după ce site-ul a fost închis a treia oară într-o săptămână

EveryDNS.net a publicat un comunicat de presă în care precizează că a decis să închidă domeniul wikileaks.org din cauza repetatelor încălcări ale contractului iniţial şi a devenit ţinţa mai multor atacuri de respingere a serviciului (denial of service attacks - DDOS)

„EveryDNS.net a oferit servicii DNS pentru domeniul wikileaks.org până pe data de 2 decembrie, ora 10pm EST (ora 05.00, ora României - n.r.), când acest serviciu a fost închis“, se arată pe site-ul companiei de hosting.

Citeşte şi:

WikiLeaks s-a întors. Funcționează la o nouă adresă din Elveția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel