William De Amorim, debut cu gol la Kayseri

Ajuns din nou sub comanda lui Marius Șumudică, William De Amorim s-a integrat foarte bine la Kayserispor. Introdus de Șumudică în meciul de joi, cu Antalyaspor, brazilianul a reușit să înscrie.

William De Amorim a înscris decisiv în meciul cu Antalyaspor de joi, din returul optimilor de finală din Cupa Turciei. De Amorim a fost titularizat de Șumudică după prestația remarcabilă a brazilianului din ultimul amical, în care a reușit două pase de gol.  În meciul tur, Kayserispor a câștigat confruntarea din optimi cu scorul de 3-1.

Mijlocașul ofensiv s-a alăturat echipei lui Șumudică sub formă de împrumut, de la FCSB - o perioadă „tristă", după cum a declarat fotbalistul. „Plângeam de nervi când eram singur, pentru că era o situaţie care nu ţinea de mine. Simţeam că nu mai sunt important pentru echipă şi orice aş fi făcut era în zadar", a povestit De Amorim într-un interviu.

Brazilianul a evoluat 6 sezoane la Astra, iar în 2016 s-a transferat la FCSB, fiind unul dintre cei mai bine cotați mijlocași de bandă din campionatul intern la acea vreme. În ultimul sezon, la FCSB a jucat puţin, evoluând în doar 12 partide în toate competiţiile, dintre care 7 meciuri în campionat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel