William şi Kate au plecat în luna de miere

balcon
balcon

William şi Kate au părăsit Palatul Buckingham, sâmbătă dimineaţă, la bordul unei elicopter, urmând să îşi petreacă luna de miere într-o destinaţie ce rămâne un secret.

Cei doi au cerut presei să le respecte intimitatea în luna de miere. Mass media a făcut mai multe speculaţii în ceea ce priveşte destinaţia aleasă de cei doi: Seychelles, Kenya, Mustique, o insulă în zona Marii Bariere de Corali din Australia, insula Corfu, o vilă în Toscana sau Sicilia, informează Mediafax.

William şi Kate au petrecut până dimineaţa după nunta regală de vineri, la Palatul Buckingham, şi au avut peste 300 de invitaţi, prieteni şi membri ai familiei celor doi tineri.

Purtătorul de cuvânt de la Clarence House a declarat că ducele şi ducesa de Cambridge s-ar putea întoarce la o viaţă liniştită în Anglesey, chiar dacă nunta lor a avut dimensiuni globale, fiind cel mai mediatizat eveniment de acest gen.

"Cel mai important lucru pe care trebuie să îl realizăm este că el (William - n.r.) nu este moştenitorul direct al tronului. Este al doilea în ordinea succesiunii . Nu este o faţă regală 'full-time'. Meseria sa de bază este cea de pilot", a mai declarat acesta, adăugând că tinerii soţi vor avea locuinţa în Ţara Galilor.

Prinţul William şi Kate s-au căsătorit vineri la Westminster Abbey, evenimentul având o audienţă globală de circa 2 miliarde de oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel