Wimbledon 2024: Emma Răducanu o învinge pe Renata Zarazua și ajunge în turul doi

Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Emma Raducanu a depășit un adversar incomod, calificându-se în turul doi al turneului de la Wimbledon, în revenirea sa la Campionate, în timp ce Andy Murray așteaptă să dezvăluie dacă va juca la simplu în ultima sa apariție la All England Club.

Andy Murray este programat să joace meciul său de deschidere marți, dar încă se luptă contra cronometru pentru a fi apt de joc pentru ceea ce se așteaptă să fie ultimul său Wimbledon, potrivit Independent.

Răducanu a primit un impuls timpuriu, deoarece adversara sa din primul tur, Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 22 din Rusia, a fost nevoită să se retragă în dimineața turneului. Aceasta a fost înlocuită de Renata Zarazua, locul 98 mondial din Mexic, care s-a dovedit a fi un adversar incomod pentru Răducanu, cu o lovitură de slice provocatoare. Dar după ce a lipsit de la Wimbledon anul trecut din cauza unei accidentări, Răducanu a obținut o victorie cu 7-6, 6-3, marcând o revenire victorioasă și va juca acum împotriva Elisei Mertens, locul 33 mondial, miercuri.

Mai târziu, Murray va lua o decizie cu privire la participarea sa la simplu în această seară, după ce a suferit o operație pentru a îndepărta un chist spinal înainte de turneu. Dublul campion este programat să-l înfrunte pe Tomas Machac mâine și a confirmat că va lua o decizie după ultima sa sesiune de antrenament.

Jucătorul de 37 de ani a spus că dorește să „simtă emoția” de pe terenul central pentru ultima dată și să aibă o „închidere” înainte de a-și încheia cariera. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel