X, fostul Twitter, nu va mai permite utilizatorilor să blocheze alte conturi. Anunțul lui Elon Musk

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Funcția de blocare va fi eliminată pentru utilizatorii X, fostul Twitter, a anunțat Elon Musk, susținând că funcția „nu are sens”. 

Elon Musk a anunțat că, în curând, nu va mai fi posibilă blocarea conturilor altor utilizatori, cu excepţia mesajelor private. După acest anunț, multe persoane au spus că le va fi greu să elimine postările abuzive din cronologia lor.

În prezent, atunci când un utilizator blochează un cont, postările contului respectiv nu mai apar în cronologia persoanei care a blocat și invers.

Un cont care este blocat nu mai poate trimite mesaje celui care blochează și nici nu poate vedea postările acestuia.

În prezent, funcția de sunet oprește doar notificările despre postările unui cont. Un cont care este dezactivat poate vedea în continuare postările persoanei respective și poate răspunde la ele.

Un utilizator a numit decizia lui Musk o „greșeală uriașă”, spunând că există „oameni toxici” pe platformă cu care utilizatorii pur și simplu nu au vrut să interacționeze în niciun fel.

Eliminarea unei funcții de blocare ar putea încălca, de asemenea, termenii și condițiile magazinelor precum App Store și Google Play.

Ambele magazine au condiții care declară că aplicațiile de social media ar trebui să permită utilizatorilor să filtreze hărțuirea sau intimidarea.

Asta ar putea însemna că X nu mai poate fi descărcat din acele magazine.

Cu toate acestea, utilizatorii au opțiunea de a-și face contul privat, ascunzându-și tweet-urile de public și permițând doar urmăritorilor să le vadă postările.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a făcut o serie de schimbări de când a preluat site-ul de socializare, inclusiv demiterea echipei de conducere a companiei și introducerea unei taxe pentru funcția „bifa albastră”, relatează BBC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel