Anchetă majoră în Italia: Două românce găsite decedate în două locuințe diferite. Una dintre ele a fost carbonizată

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

În Naro, o comună în Provincia Agrigento din Sicilia, au fost descoperite corpurile neînsuflețite a două femei de origine română, în locuințe aflate la aproximativ 200 de metri distanță.

 

Corpurile neînsuflețite a două femei de origine română, ce ar avea în jur de 50 de ani, au fost găsite de către polițiștii din Naro, provincia Agrigento din Italia.

Autăritățile italiene au anunțat ambele descoperiri dramatice la scurt timp una față de cealaltă. Prima femeie, care locuia pe aleea Avenia, ar fi murit carbonizată în apartamentul în care locuia. Pompierii care au intervenit în jurul orei 3 dimineața nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Cea de-a doua româncă, care locuia în apropiere, la 200 de metri de prima victimă, în Via Da Vinci, a fost găsită într-o baltă de sânge. Principala ipoteză, potrivit anchetatorilor, este cea a unei duble crime, scrie presa italiană.

Au început cercetările pentru găsirea autorilor faptelor. Se caută legături între cele două victime. Interogatoriile persoanelor considerate suspecte în cazul morţii celor două femei sunt în curs de desfăşurare, conform unei transmisiuni Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel