Xenia Cambrea face performanță de la doar 1 an și este cea mai mică participantă a campaniei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Xenia Cambrea, o fetiță de numai 5 ani, a devenit recent cea mai mică participantă la campania Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Xenia a reușit să cucerească publicul prin performanțele sale remarcabile la vioară. Pasiunea ei pentru muzică a început la vârsta de doar un an, iar de atunci a obținut întotdeauna premii de excelență în concursurile naționale și internaționale.

La doar patru ani, Xenia a început să concureze în cadrul unor competiții prestigioase, demonstrând un talent precoce și o dedicare impresionantă. Nivelul său de studiu la vioară este echivalent cu cel al clasei a IV-a, conform specialiștilor. Fiecare notă pe care o cântă reflectă pasiunea și determinarea sa.

Dar Xenia nu se limitează doar la vioară. Ea studiază și pianul, a învățat să citească singură și face calcule matematice complexe folosind metoda Soroban. În plus, joacă șah și desenează, demonstrând o versatilitate și o inteligență ieșite din comun.

Recent, Xenia s-a alăturat campaniei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”,  desfășurată la nivel național de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, unde este un exemplu strălucit al pasiunii, dedicării și talentului. La o vârstă la care mulți copii abia descoperă lumea, Xenia nu doar că o explorează, ci contribuie și la îmbogățirea ei prin arta și inteligența sa remarcabile.

Campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României” își propune să scoată în evidență realizările celor mai remarcabili copii și tineri din țară. Xenia Cambrea este un exemplu viu al excelenței românești și va fi inclusă în primul catalog al excelenței, lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României la finalul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel