Yuval Noah Harari, consilierul lui Klaus Schwab: Victoria lui Trump în 2024 ar fi o lovitură mortală pentru ordinea mondială / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Yuval Noah Harari este îngrijorat de o eventuală victoria a lui Donald Trump la alegerile din 2024.

Yuval Noah Harari a participat la un interviu cu Steve Bartlett, unde și-a exprimat îngrijorările cu privire la revenirea lui Donald Trump la Casa Albă după alegerile prezidențiale din acest an. El este și consilierul lui Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial de la Davos.

„Sunteți îngrijorat că Trump ar putea fi ales din nou peste puțin timp?”, a fost întrebat Harari.

„Cred că este foarte probabil să fie reales. Iar dacă se întâmplă asta, va fi probabil o lovitură mortală pentru ce mai rămâne din ordinea mondială. Trump o spune deschis.”, a replicat Harari.

În plus, Harari a susținut că Trump încearcă să creeze un conflict între patriotism și globalism, deși acestea nu se exclud.

„Trebuie să fie clar că mulți dintre acești politicieni prezintă o falsă dihotomie, o falsă viziune binară asupra lumii, ca și cum ar trebui să alegi între patriotism și globalism, între a fi loial țării tale și a fi loial față de un fel de guvern mondial sau așa ceva”, a mai spus consilierul lui Schwab.

Yuval Noah Harari este un istoric, profesor și autor israelian, născut pe 24 februarie 1976. El este cunoscut în special pentru lucrările sale în domeniul istoriei și a devenit celebru pe plan internațional prin cărțile sale de popularizare a istoriei și a gândirii umane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel