Zece lucruri care nu costă bani, în București

V-ați trezit într-o zi și v-ați gândit, “Oare ce-aș putea face azi, care să-mi placă, dar să nu mă coste nimic, în afară de timp ?!”

1. În București, am găsit 10 lucruri care nu costă bani. Vă treziți, beți cafeaua și v-ar prinde bine să citiți ceva. Sau poate sunteți în drum spre serviciu și mergeți cu metroul? Ce ziceți de ziarul “ring” sau de revista “Vice”.  Ziarul îl găsiți în stațiile de metrou, iar revista o găsiți la Muzeul Național de Artă Contemporană.

2. După cafea și/sau lapte, cățelul vrea la plimbare. Nu aveți de ales, trebuie să-l duceți. Ei bine, în apropierea parcurilor, veți găsi pungi pentru cățelul dumneavoastră, suntem civilizați, nu-i așa ?

3. Ați plimbat câinele, de-acum trebuie să faceți ceva și pentru dumneavoastră. Ce spuneți de un pic de mișcare, la aparatele puse la dispoziție de primărie, în parc?

4. Pentru cei dintre dumneavoastră, care  doresc mai multă mișcare sau doar o plimbare, puteți lua, pe baza actului de identitate, o bicicletă gratis.

5. Ați făcut mișcare, v-ați plimbat cu bicicleta și vi s-a făcut sete ? Tot gratis, pentru trecătorii din București, sunt puse la dispoziție mai multe corturi, în care vă puteți potoli setea și vă puteți răcori.

6. După toate acestea, sunteți prin oraș, în apropiere de Universitate și aveți nevoie să mergeți la toaletă ? În pasajul de la Universitate sau în alte stații de metrou, puteți folosi toaleta gratis.

7.  Dacă tot sunteți în oraș, de ce să nu vă luați și tensiunea ? Poate se întâmplă să preveniți ceva grav. Puteți încerca, e gratis!

8.  Sunteți în apropiere de aeroportul Băneasa ? Dați o fugă până la IKEA. Găsiți creioane gratuite.

9.  După ce plecați de la IKEA, ați vrea să va delectați și ochii ? Muzeul Țăranului Român și nu numai, vă permite să vizitați o galerie de artă, gratis. Merită ! Doar să știți că e deschis în fiecare zi a săptămânii, exceptând lunea.

10. După plimbare, sigur vi s-a făcut foame. Puteți merge în cel mai apropiat hypermarket, unde există o șansă mare  să fie o promoție, cu mostre gratuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel