Zece răniţi, între care doi copii, după ce un microbuz a fost lovit de un BMW în Ploieşti

raniti-ambulanta-ovidiu-micsik
raniti-ambulanta-ovidiu-micsik

Zece persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni după-amiază, într-un accident produs în cartierul Mihai Bravu, din Ploieşti, după ce un BMW a intrat într-o intersecţie fără să aibă prioritate şi a lovit un microbuz în care se aflau 19 persoane.

"Am fost solicitaţi să intervenim. Am găsit un microbuz de transport persoane în care erau 17 pasageri. S-au deplasat echipajele Smurd şi au acordat primul ajutor pentru 10 persoane, apoi au fost transportaţi la unitatea de primire urgenţe. O singură persoană e grav ranită celelalte persoane mu prezintă pericol", a declarat la Realitatea Tv, Mihai Divoiu, reprezentat ISU Prahova.

Martorii povestesc că bărbatul care se afla la volanul BMW-ului şi pasagerul din dreapta care era rănit au fugit de la locul accidentului.

"Conducătorul autorismului nu a fost depistat. Colegii mei au mai multe piste şi îl vom găsi în scurt timp. Cauza ar fi neacordarea de prioritate. Conducătorul BMW-ului nu a acordat prioritate autoturismului care avea prioritate şi l-a proiectat în microbuz", a declarat la Realitatea Tv, Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel