Zeci de mașini au fost percheziționate în parcarea complexului Dragonul Roșu

Fotografie creată de Rangga Aditya Armien, de la Pexels
Fotografie creată de Rangga Aditya Armien, de la Pexels

Zeci de mașini aflate în parcarea complexului comercial "Dragonul Roșu" au fost percheziționate. 

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au percheziţionat 36 de autovehicule aflate în parcarea complexului comercial "Dragonul Roşu", în cadrul anchetei declanşate în urmă cu câteva zile, când au fost ridicaţi peste 1.000 de saci cu produse contrafăcute - îmbrăcăminte, încălţăminte, parfumuri, ceasuri şi articole de marochinărie.

"În data de 31 ianuarie 2022, sub coordonarea procurorilor din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a continuat percheziţiile iniţiate la 28 ianuarie 2022, prin efectuarea a 36 de percheziţii ale unor autovehicule aflate în parcarea Complexului comercial 'Dragonul Roşu'. Autovehiculele mai sus menţionate au fost sigilate la data de 28 ianuarie 2022, cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziţie domiciliară la complexul comercial 'Dragonul Roşu', într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute", a anunţat, marţi, Parchetul General, conform Agerpres. 

Pe 28 ianuarie, Poliţia Capitalei a ridicat, din cele trei complexuri comerciale de la Dragonul Roşu, peste 1.000 de saci cu produse contrafăcute.

Anchetatorii au identificat zeci de standuri care ofereau spre vânzare bunuri contrafăcute, precum articole de îmbrăcăminte, pielărie, parfumuri.

Parchetul a precizat că, în total, ca urmare a descinderilor din 28 şi 31 ianuarie, au fost ridicate peste 120.000 de articole susceptibile a fi contrafăcute.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Poliţiei Sectoarelor 1 - 6, Serviciului Criminalistic, Serviciului Acţiuni Speciale, Direcţiei Generale a Vămilor şi a Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti.

VEZI ȘI: Peste 27 kg de chihlimbar au fost descoperite în roata de rezervă, în portierele şi în bordul unui autoturism

Zilele trecute, peste 27 kg de chihlimbar au fost găsite ascunse în roata de rezervă, în portierele şi în bordul unui autoturism al unui cetăţean turc.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, echipa comună de control a descoperit 27,8 kg de chihlimbar sub formă de şiraguri de mărgele, ascunse  în roata de rezervă, în portierele şi în bordul unui autoturism condus de un cetăţean turc.", anunța Poliția de Frontieră într-un comunicat, vineri, 28 ianuarie. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel