Zelenski dezvăluie liderul său mondial favorit. Apoi, a mai dat un răspuns care l-a făcut până și pe el să râdă / video

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost întreabat cine sunt liderii lumii pe care îi preferă.

Volodimir Zelenski a susținut nenumărate apeluri video cu diferiți lideri mondiali care și-au transmis sprijinul țării sale și cărora le-a cerut un sprijin mai mare, cu acțiuni mai puternice, dar... după aceste contacte telefonice, care este președintele său preferat? Acest lucru a fost întrebat într-o conferință de presă.

După ce a spus că vorbește cu între opt și zece lideri mondiali în fiecare zi, a continuat să enumere cu cine are cele mai multe legături.

I-a enumerat pe președintele polonez Andrzej Duda; francezul Emmanuel Macron și premierul britanic, Boris Johnson. Ei sunt cei care conduc lista acelor întâlniri virtuale ale lui Zelensky, alături de liderii țărilor baltice. Cu toate acestea, jurnalistul nu a fost mulțumit de răspuns și a continuat să insiste.

„Care este preferatul dumneavoastră?” a întrebat jurnalistul. „Pe cine prefer?”, a repetat Zelensky și a încercat să scape de răspuns. „Cu cine preferați să vorbiți?” au insistat jurnaliștii. Și, realizând că nu se poate abține să nu răspundă, a spus între râsete: „Cu soția mea”.

„Îmi pare rău!”, a cerut scuze Zelenski între râsete.

VEZI ȘI: Cel mai negru scenariu care sperie până și țara lui Putin. Generalul Bălăceanu: Ar fi prăpăd! Până și generalii ruși au înțeles

Generalul Virgil Bălăceanu a vorbit despre posibilitatea unui război nuclear și folosirea artileriei reactive de Federația Rusă.

Prezent în studioul Digi 24, Virgil Bălăceanu, general în rezervă, a vorbit despre posibilitatea care ar duce la folosirea armei nucleare de Federația Rusă. Moderatorul Cosmin Prelipceanu l-a întrebat pe acesta ce înseamnă „amenințare existențială“, sintagma spusă de Dmitry Peskov și opțiunea Kremlinului de a folosi bombe atomice în cazul în care acest lucru s-ar întâmpla:

„Amenințare existențială ar însemna o forță militară care ar desființa statul Federația Rusă și ar ocupa Moscova. Este o amenințare reciproc existențială, pentru că în momentul în care folosești arma nucleară strategică sau folosești nechibzuit arma nucleară tactică, este vorba de a fi sau a nu fi pentru toate popoarele lumii. Deci, este o problemă existențială și în mod sigur dacă este o problemă existențială, lucrul acesta îl înțeleg și generalii ruși, inclusiv cei care răspund de forțele nucleare strategice.“, a precizat Virgil Bălăceanu.

Vezi aici mai mult: https://www.dcnews.ro/cel-mai-negru-scenariu-care-sperie-pana-si-tara-lui-putin-generalul-balaceanu-ar-fi-prapad-pana-si-generalii-rusi-au-inteles_863119.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel