Ziua de luni, decisivă pentru viitorul anchetei în cazul fostului șef al FMI, Dominique Strauss-Kahn

dsk
dsk

Procurorul care se ocupă de afacerea DSK a convocat-o luni pe acuzatoarea fostului director general al FMI în ceea ce ar putea fi o etapă decizivă spre abandonarea plângerii penale împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, notează AFP.

Nafissatou Diallo,  camerista  care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală într-un apartament al hotelului Sofitel din New York, este aşteptată împurnă cu avocatul său Kenneth Thompson în biroul procurorului la ora 15.00 (22.00, ora României).

După ce iniţial afirmase că se teme de o clasificare a capetelor de acuzare, avocatul Kenneth Thompson a declarat duminică seara că nu ştie ce se va întâmpla luni, dar speră ca procurorul să fie de partea clientei sale.

Diallo vrea pur şi simplu să fie făcută dreptate, a adăugat el, descriindu-şi clienta ca 'foarte deprimată de turnura evenimentelor'.

Speculaţiile s-au intensificat în cursul weekendului, tabloidul New York Post afirmând că procurorul urmează să ceară marţi, în cursul unei audieri prevăzute de multă vreme, clasarea întregii afaceri, din cauza îndoielilor sale în legătură cu credibilitatea reclamantei.

Biroul de presă al procurorului a refuzat orice comentariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel