Ziua în care fotbaliştii lui Chelsea au luat bani mai mulţi datorită lui Adrian Mutu. "Abramovich a dat din cap că da"

Wayne Bridge, fostul fundaş al lui Chelsea, a adus aminte de un moment în care Adrian Mutu l-a convins pe Roman Abramovich să le dea mai mulţi bani colegilor săi. 

"După acel meci cu Arsenal, Roman Abramovici a venit în vestiar, iar toată lumea sărbătorea calificarea. Adrian Mutu a început să strige: Bonus dublu!, iar Abramovici s-a uitat la el și a dat din cap: «sigur că da».

Credeți-mă că bonusurile de calificare erau deja destul de consistente și nu aveam nevoie să fie dublate, dar Roman Abramovici le-a dublat. Incredibil, dar a făcut-o”, a declarat Wayne Bridge, potriviti cotidianului britanic The Sun. 

Meciul despre care aminteşte Bridge este sfertul de finală din Liga Campionilor cu Arsenal, din sezonul 2003-2004, pe care Chelsea l-a câştigat. 

Adrian Mutu, în echipa jucătorilor care au eşuat la Chelsea în era Abramovich

Fostul fotbalist român Adrian Mutu a fost inclus de TuttoMercatoWeb într-o echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în perioada în care clubul londonez a fost deţinut de oligarhul rus Roman Abramovici, perioadă încheiată luni.

Transferul lui Mutu a fost "cea mai proastă afacere a lui Chelsea", estimează TuttoMercatoWeb. "Primul an este un eşec, el marchează 10 goluri în toate competiţiile. Al doilea este un coşmar: mai întâi pozitiv la cocaină, apoi rezilierea contractului, în sfârşit o dispută lungă şi foarte costisitoare cu clubul care îi cere românului să restituie o bună parte din preţ", scrie site-ul.

Atacantul român a venit în 2003 la Chelsea de la formaţia italiană Parma.

TuttoMercatoWeb a alcătuit următoarea echipă a jucătorilor care au eşuat la Chelsea în era Abramovici: Kepa Arrizabalaga - Juan Cuadrado, Slobodan Rajkovic, Tal Ben Haim, Abdul-Rahman Baba - Jiri Jarosik, Aleksei Smertin, Juan Sebastian Veron - Andrei Şevcenko, Fernando Torres, Adrian Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel