ZIUA NAȚIONALĂ - 1 DECEMBRIE. Rețetă românească delicioasă: Tocăniță de roșii cu mușchiuleț de porc

ZIUA NAȚIONALĂ - 1 DECEMBRIE. De Ziua Națională poți face această rețetă delicioasă: Tocăniță de roșii cu mușchiuleț de porc

Incgrediente: 

2 buc mușchiuleți de porc , 1 morcov, 6 roșii mari – decojite și fără semințe , 1 ceapă, 1 pastranc, 5 linguri ulei, sare și piper după gust, 1 legătură mărar.

Preparare:

- Mușchiulețul de porc se tăie în felii potrivite.

- Într-o cratiță se încinge uleiul, adăugăm carnea și o prăjim câteva minute până începe să se rumenească ușor.
Se scoate carnea într-un vas și se păstrează la cald.

- În grăsimea rămasă adăugăm legumele ( ceapă , morcovul și păstârnacul ) tocate mărunt și se călesc cca 8-10 min, la foc mediu.

- După acest timp adăugăm roșiile tăiate felii , 100 ml apa caldă și lăsăm să fiarbă înăbușit cca 5 min.

- Se adaugă carnea, sărea și piperul și se continuă fierberea (cu capac) pentru încă 20 min, la foc mic.

- Când este gata se adaugă mărarul tăiat mărunt și se servește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel