Ziua pisicilor negre, la Muzeul Antipa. Mascota Marky i-a îndemnat pe copii să scrie despre timbre

În programul „Șoala altfel”, Romfilatelia, în calitate de partener tradițional, a participat la evenimentul organizat de Muzeul Antipa de „Ziua pisicii negre”.

Pisici prietenoase, negre sau de alte culori i-au așteptat pe copii, așezate pe afișe sau pe panoul filatelic realizat de Romfilatelia, iar mascota Marky i-a îndemnat pe copii să scrie gânduri despre timbre în spațiul special amenajat.

Copii mici și mari, entuziasmați de atmosferă, au desenat pisici și au luat ca amintire timbrele pregătite de Romfilatelia, iar mitul pisicii negre a fost spulberat, de participarea în număr mare a copiilor care îndrăgesc aceste feline.

Copiii au mulțumit echipelor reprezentate de Romfilatelia și de Muzeul Antipa pentru frumoasele surprize, urmând să îl revadă pe Marky în perioada 22-26 noiembrie 2023, la Târgul Gaudeamus, în altă călătorie în lumea minunată a timbrelor!

„Romfilatelia mulțumește echipei Muzeului Antipa pentru invitație și promite că se va alătura și altor evenimente de acest gen”, a transmis Romfilatelia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel