EXCLUSIV  Zodia afectată financiar în săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie. Daniela Simulescu: Vor fi niște situații mai neplăcute

FOTO: Freepik @Racool_studio
FOTO: Freepik @Racool_studio

Zodia care are trebuie să fie atentă la aspectul financiar, dar și la tonul cu care se adresează celor din jur.

”Mâine, cu acest careu dintre Venus și Saturn, să știți că partea financiară poate fi destul de afectată. Mâine avem și un trigon între Marte și Neptun, să ne facă să visăm, să pictăm viitorul și lumea în care trăim într-un mod, din punctul meu de vedere, foarte idealist. Neptun aduce iluzii”, a spus Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens la horoscopul pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie.

Taur/ Ascendent în Taur

”La începutul săptămânii, din păcate, Venus face un careu cu Saturn. Sunt îngrijorări pe plan financiar, la voi, deci trebuie să aveți foarte mare grijă. Gândiți-vă că și la finalul săptămânii Venus face opoziție cu Jupiter, un aspect care tot pe plan financiar vă afectează. 

După care, să ne amintim faptul că Luna Nouă se petrece în casa a VII-a, a relațiilor. Pentru cei singuri poate să vină cu o nevoie de afecțiune, cu nevoia de a renunța la singurătate, cu nevoia de a cunoaște alți oameni. Însă vedeți că oamenii respectivi au nevoie de timp sau voi aveți nevoie de timp să vă convingeți să cunoașteți și un alt tipar de oameni.

Mai avem de menționat faptul că Marte va ieși din casa a III-a și este posibil să luați unele decizii destul de radicale, și pentru voi, dar și pentru cei din jur. Vă recomand să aveți foarte multă grijă la drumuri, lăsați viteza, lăsați ciocnirile, lăsați impulsurile.

De asemenea, în momentul în care mergeți într-o întâlnire importantă nu își are rost tonul autoritar pentru că oamenii vor înțelege greșit ceea ce le transmiteți. Ei vor fi mai atenți la ton, decât la ceea ce le comunicați. 

Cu intrarea lui Mercur în casa a VIII-a, de unde va retrograda, se va activa și mai mult zona de negocieri, relațiile cu instituțiile bancare sau dacă sunteți într-un proces în care trebuie să se împartă niște bani, fie că este o succesiune, fie că este un partaj, vor fi niște situații mai neplăcute”, a mai spus Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel