EXCLUSIV  ZODIA atenționată în următoarea săptămână: NU, nu vine Universul să vă ajute, nu vă mai victimizați!

HOROSCOP/ foto pexels Jasmin Chew
HOROSCOP/ foto pexels Jasmin Chew

În săptămâna iubirii, unii nativi așteaptă Universul să-i ajute și chiar au tendința de a se victimiza. Total greșit, avertizează astrologul Daniela Simulescu. 

”Mercur, guvernatorul vostru, intră în casa a șasea. Muncă, muncă și iar muncă! Luna Plină se petrece pe axele 6 - 12. S-ar putea să vă treziți cu proiecte și ale altora, asta pentru că altădată ați spus că le puteți face voi pe toate. Săptămâna aceasta vă veți întreba ce a fost în capul vostru în acel moment! Aveți grijă și de sănătate. Relațional, aveți casa a cincea plină, aveți casa a șaptea destul de potențată și cred că mulți dintre voi, care sunt singuri, se gândesc că vine Universul și vă aduce pe cineva.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară, în cadrul horoscopului pentru săptămâna 14-20 februarie 2022. 

Casa a cincea e fericirea personală, casa a șaptea e ce ne dorim noi, deci aceste două case sunt despre voi, nu despre ce vor alții sau ce fac alții pentru voi, a mai punctat astrologul. 

”Victimizarea nu-și are rostul în perioada următoare, nu vă ajută cu nimic” a atenționat Daniela Simulescu. 

Horoscopul complet, pentru fiecare zodie: 

Youtube video image

Venus- Marte în Capricorn aduce VINDECARE pentru cupluri și SIGURANȚĂ pentru cei singuri

”Ce poate să fie mai romantic, mai frumos, mai dulce, dacă nu o conjuncție Venus, care reprezintă iubirea, feminitatea, emoția, și Marte, care reprezintă pasiunea, sexualitatea, senzualitatea? Le iei, le împreunezi și le arunci în valurile Capricornului care vrea seriozitate, predictibilitate, lucruri tangibile. Conjuncția Venus - Marte în Capricorn își dorește fapte, nu vorbe. Acest aspect ne ajută, pentru că multe relații s-au trezit în urma pandemiei. O asemenea conjuncție vă ajută să lucrați la vindecarea relației, la sedimentarea ei, să găsiți un scop împreună, pentru că atunci când avem atât Venus, cât și Marte în Capricorn, nu poate decât să ne bucure. 

Dacă relația voastră a trecut prin teste și n-ați renunțat, acesta este momentul în care să stați unul lângă altul și să ziceți ”Ce vrem noi de acum încolo de la noi?”. Să spuneți ce vreți, să vă întâlniți și să începeți să munciți pentru voi, împreună. Vezi continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel