EXCLUSIV  Zodia care este sfătuită să evite orice exces de zel în următoarea săptămână. Daniela Simulescu: Faceți tot posibilul să nu intrați în discuții / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a făcut câteva previziuni pentru zodia Săgetător. 

Săptămâna care vine începe cu un careu între Soare și Jupiter, iar Daniela Simulescu îi sfătuiește pe nativii zodiei Săgetător să evite orice exces de zel. 

„Pe 8 august avem un careu între Venus retrogradă și Uranus. De ce e vinovat un asemenea aspect? De despărțiri, de ruperi, de momentul în care partenerul spune că vrea puțin spațiu, sau de răcirea partenerului. Nu va gândiți că neapărat sunteți voi de vină, ci mai degrabă așteptați să vedeți ce se întâmplă. Puteți să fiți și voi de vină, dar nu 100%."

Pe 10 august, spre sfârșitul săptămânii, avem un trigon între Mercur și Jupiter, un trigon care îmi place pentru că ne poate ajuta să avem mai multă încredere în ideile noastre. Mercur e în Fecioară, e în semnul care îi place, face un trigon, un aspect bun, cu Jupiter din Taur.

Trigonul în teorie sună foarte bine, sună ca și cel mai bun aspect, dar el trebuie pus la muncă, adică dacă știi că ai o idee, o soluție, ți-a fost frică până acum să o comunici pentru că ți-a fost frică să greșești. Asta face Mercur în Fecioara, trebuie să găsească soluția perfectă.

Spre sfârșitul săptămânii comunicați fără frică.", a spus Daniela Simulescu. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

„De exces de zel mai aveați voi nevoie mâine. Faceți tot posibilul ca în primele zile ale săptămânii să nu intrați în discuții cu colegii despre cine e mai deștept, cine e mai bun, cine are dreptate, sau încercați să nu vă dați în stambă la serviciu.

Sunt situații în care pentru a le arăta șefilor că noi suntem buni trebuie să facem o comparație cu alții și să-i înfundăm pe alții ca noi să creștem. Nu zic că nu se fac și astea, dar v-ar prii vouă să vedeți diferit, să nu îi dați pe alții jos și mai degrabă să veniți voi cu soluții, cu idei.

Careul de mâine poate crea aceste disensiuni, aceste situații în care încercați să-i înfundați pe alții sau alții pe voi, dar mai degrabă ar fi o perioadă bună să vă gândiți să găsiți altă soluție. Vă ajută pe voi să creșteți în ochii celorlalți, dar bazându-vă pe reușitele propriei persoane.

Cu sănătatea, orice exces de zel îl veți resimți în ficat, zilele acestea. Orice exces, că e cafea, dulciuri, că sunteți pe plajă și beți cocktailuri, se simte în ficat. Evitați-l!”, a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

VEZI ȘI: Săptămână cu încleștare de orgolii. O zodie, sfătuită să se „bucure încet” la începutul careului între Soare și Jupiter /Video https://www.dcnews.ro/saptamana-cu-inclestare-de-orgolii-o-zodie-sfatuita-sa-se-bucure-incet-la-inceputul-careului-intre-soare-si-jupiter-video_925382.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel