Zodia care în anul 2024 își îndeplinește dorințele în zona profesională

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @VuSang
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @VuSang

Se anunță un nou an în care dorințele și obiectivele devin realizabile pentru un nativ al zodiacului. Iată care este părerea lui Gregory Scott, astrolog internațional, despre anul 2024!

Pe 21 ianuarie, Pluto, planeta transformării și a schimbării, va tranzita din semnul Capricornului în Vărsător. Pluto își schimbă semnele foarte încet, iar când o face, semnifică că societatea se va schimba și modul în care operăm va fi foarte diferit.

Când Pluto intră în Vărsător, este momentul când trecutul trebuie lăsat în urmă și înlocuit cu ceva nou. Vei începe să prețuiești valorile deasupra instituțiilor, iar libertatea devine mult mai importantă. Aceste aspecte sunt valabile pentru toată lumea.

Gregory Scott, astrolog internațional, ne spune cum îi va afecta noul an pe nativii Berbec.

Ce îi așteaptă pe cei din zodia Berbec/Ascendent în Berbec în anul 2024?

Pentru nativii Berbec, când acest tranzit al planetei Pluto se va întâmpla, va părăsi casa a 10-a, cea a carierei din semnul Capricornului, și va intra în casa a 11-a, cea a speranțelor și viselor. Vei fi mai puțin concentrat pe carieră și mai mult pe ceea ce aspiri pentru viitor. O să dorești să aduci o contribuție personală în lume. Vei beneficia din plin de aceasta deoarece Marte, guvernatorul tău, este planeta ambiției și a pasiunii.

Astrologul spune că „Totodată, 2 ianuarie este o zi simbolică a noului an. Mercur, planeta comunicării, intră în mers direct, după ce și-a încheiat perioada de retrogradare. Când Mercur este direct, vom avea mai puține probleme cu comunicarea, trimiterea email-urilor, luarea bagajelor de la aeroport, pe scurt, este mai puțin loc pentru erori. Pentru Berbec, va rămâne în Săgetător în casa a 9-a pentru primele două săptămâni ale anului. Îți recomand să-ți faci planuri pentru viitor și pentru ceea ce vrei să obții în noul an. În mod natural, te vei simți motivat și inspirat să lași totul în urmă și să te îndrepți către direcții noi.”

...

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://m.astrosens.ro/zodia-care-in-anul-2024-isi-indeplineste-dorintele-in-zona-profesionala_7718.html?fbclid=IwAR3peA4Yo-HGmzXuoWjdAgDLCDFnj-ioDy9-RPfddOdnTP8l7UdlelWHTRM 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel