Zodia care intră în dispute de dragul scandalului. Se anunță o săptămână tensionată

foto pexels
foto pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie. 

Iată previziunile pentru toate zodiile: 

Reamintim că Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu – o tranziție care, în mod obișnuit, se întâmplă o dată la fiecare doi ani. De această dată, însă, se întâmplă un lucru atipic, potrivit astrologului.

„Îi ia doi ani să facă o rotație în jurul Soarelui. Dacă a fost acum doi ani Marte în Leu, îi vine din nou rândul să fie aici, doar că de data aceasta Marte va retrograda. Marte va intra în Leu pe data de 4 noiembrie și va ieși din Leu pe data de 17 iunie”, a spus Daniela Simulescu.

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Ai impresia că niște forțe exterioare te țin pe loc, dar adevărul este că trebuie să te confrunți cu propria furie, cu propria frustrare. Și o să fierbi. Este posibil să apară și probleme în familie, la care tu nu te așteptai. Toate planurile sunt date peste cap. Nu intra în lupte cu nimeni în sânul familiei.  

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Sunt îngrijorări pe plan financiar și trebuie să ai mare grijă. Luna Nouă se petrece în casa a VII-a – casa relațiilor. Pentru cei singuri, acest aspect vine cu nevoia de afecțiune, de a renunța la singurătate și a cunoaște oameni noi. De asemenea, este posibil să iei unele decizii destul de radicale.  

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni

În prima parte a săptămânii, relațiile de la serviciu sunt mai complicate. Una se spune, alta se înțelege. Trebuie făcute ajutări, trebuie să ai răbdare. Totodată, este posibil ca nevoile partenerului să fie mai importante: poate apare un eveniment, poate în familia lui se întâmplă ceva, iar atenția voastră se va duce acolo.  

Rac sau cei cu ascendent în Rac  

În săptămâna aceasta, te vei deconecta de la ce se întâmplă în exteriorul tău și îți vei face pe plac. Însă, vei întâmpina rezistență la tot pasul, până și dacă vrei să îți cumperi un tort. Fiecare persoană din jurul tău vrea să își impună punctul de vedere. Ascultă-i, dar nu te lăsa influențat.  

Citește mai mult pe DCNEWSTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel