EXCLUSIV  Zodia care primește un avertisment în această săptămână. Daniela Simulescu: S-ar putea să faceți o mare greșeală / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 23-29 octombrie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Munca este foarte importantă. Unele dintre schimbările de la locul de muncă nu vă plac. Eclipsa se petrece pe axa muncii și veți avea revelații.

Săptămâna ce urmează vă veți autodiagnostica sau vă întâlniți cu o persoană dragă și vă spune că are anumite simptome și o afecțiune. Instantaneu începeți să simțiți și voi simptomele respective sau credeți că aveți și voi acea afecțiune, că așa se întâmplă. Nu vă autodiagnosticați, nu citiți pe internet, pentru că s-ar putea să faceți o mare greșeală, nu îi lăsați pe alții din jur să vă spună ce aveți. Mergeți la doctor!

Relațiile cu colegii sunt complicate. De aceea, ar fi foarte înțelept din partea voastră să nu vă duceți să discutați despre viața personală și să nu intrați în bârfe sau să discutați despre viețile celorlalți.

De asemenea, rutina voastră e una care nu vă priește. Voi știți mai bine care vă sunt obiceiurile care nu vă priesc. E mai greu de scăpat de un viciu, adică e multă muncă de depus.

Dacă ați avut un viciu de câțiva ani nu o să scăpați de el într-o săptămână. Bucuria ar fi să se întâmple. Obiceiurile astea simple le mai putem schimba, pe celelalte o să fie mai greu”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel