EXCLUSIV  Zodia care trebuie să acorde o atenție mai mare familiei. Săptămâna aceasta nu e cazul să insistați pe prieteni sau pe cunoștințe / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 16-22 octombrie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

„E o perioadă foarte interesantă pentru cei care își doresc copii, natural, prin anumite proceduri, să înfieze sau să adopte. Tot anul 2023, astrele vă pregătesc în zona aceasta. Cei care aveți copii trebuie să vă faceți mai mult timp pentru ei. Voi sunteți spre zona profesională, sunteți ambițioși și ați face orice să nu mai stați pe acasă, dar nu mai e cazul.

Copiii au nevoie de atenția voastră, de timp, de cuvinte, de povești, de joacă. Au nevoie să stați acolo lângă ei. Lăsați cariera, ea nu fuge nicăieri, nu pleacă dacă nu stați o oră în plus la serviciu. De asemenea, lăsați prietenii care vă cheamă în oraș. 

Axa 5-11 se referă la iubirea de sine și iubirea de ceilalți. Iubiți-vă pe voi, oferiți-vă liniște, calm, atenție, grijă, astfel încât să le dați și copiilor, dar nu altor persoane străine. Nu e cazul săptămâna aceasta să insistați pe prieteni, pe cunoștințe, ci se insistați că perimetrul cel mai strâns, ce e în jurul vostru: copiii, familia, iar cei care nu aveți copii, aceasta este o săptămână foarte bună pentru romantism, pentru pasiune, dar atenție, trebuie să dați ca să primiți înapoi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

CITEȘTE ȘI: Zodia care are mari probleme financiare în această săptămână: Vă întindeți mai mult decât vă este plapuma / video

CITEȘTE ȘI: Horoscop 23-29 octombrie. O zodie este sfătuită să își schimbe stilul de viață / video

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel