EXCLUSIV  Zodia care trebuie să aibă mare grijă cu banii săptămâna aceasta! Daniela Simulescu: Trebuie să găsiți alte activități care costă mai puțin și care vă aduc mai multă bucurie / video

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 28 august-3 septembrie.

Leu/Ascendent în Leu

„O Lună Plină pe axa 2-8 și o Lună Plină în conjuncție cu Saturn vă obligă să tăiați multe. Unde simțiți că ați pierdut, unde simțiți că ați dat bani deși nu era nevoie, tăiați.

Pe moment nu o să vă simțiți bine. Luna este cu emoțiile. Nu vă mai duceți la sala de sport, nu vă mai cumpărați anumite haine, tăiați abonamentul de la platforma unde vă uitați la filme. Pe moment este neplăcut. Dar în toată această stare depresivă cred că o să găsiți alte activități care costă mai puțin și care vă aduc mai multă bucurie: o plimbare, o carte, o viață organizată altfel. Mercur retrograd în casa a II-a în conjuncție cu Pallace zice să reluăm anumite strategii și să lucrăm asupra lor. Deci trebuie să găsiți bucurie în alte lucruri. Mergeți prin parc, ascultați muzică, altfel vă veți simți nasol zilele acestea.

Venus se apropie de oprirea retrogradării și cereți validare. Simțiți că nu sunteți văzuți, nu sunteți apreciați, dar de fapt voi nu vă vedeți, voi nu vă apreciați și cautați ca oamenii să facă același lucru. Trebuie să aveți grijă cu banii”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

„Voi care aveți tendința de a face lucrurile cât mai corect, să nu greșiți, să nu supărați pe nimeni, ei bine, s-ar putea să greșiți. Există un risc de a greși în cele mai mici chestiuni. Puteți să greșiți la serviciu, în discuție, uitați lucruri. Trebuie să cereți scuze, să spuneți că vă pare rău, să vă dați seama că nu sunteți perfecți, să acceptați acest lucru și să nu încercați să găsiți alte victime.

Este o săptămână în care trebuie să acceptați că și voi aveți defecte, și voi greșiți, nu doar cei din jur, cu toții facem asta. Oricât de mult am controla în amănunt, sunt situații în care se întâmplă ceva și nu vă iese socoteala. Asta trebuie să învățați săptămâna aceasta.

Cu o Lună Plină în casa a VII-a, unii veți lua decizii pe plan relațional”, a spus Daniela Simulescu,

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel