EXCLUSIV  Zodia care va avea partea de o săptămână grea. Daniela Simulescu: Sunt multe aspecte. Nu aveți dispoziția de a fi zâmbitori / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 28 august-3 septembrie.

„Sunt ultimele zile de august. Gata cu distracția, gata cu vacanța. Există un singur aspect major toată săptămâna. Avem a doua Lună Plină din august, în rest nu avem nimic.

Luni avem o conjuncție între Mercur retrograd din Fecioară și Pallas. Vă veți supăra pe voi înșivă. Vom avea tendința să ajungem într-un punct în care ne dăm seama că nu a ieșit nimic cum ne-am dorit și ajungem să ne autosabotăm. Nu este neapărat o zi pentru planuri noi, pentru strategii. Trebuie să le luăm pe cele pe care le avem, să simțim frustrările și să le mai corectăm.

Mercur e gândirea de zi cu zi, comunicarea, iar Pallas este strategia pe timp lung”, spune Daniela Simulescu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Sunteți printre cei mai afectați. Sunt multe aspecte. Această Lună Plină nu este sub auspiciile dorite. Este în casa a X-a, este în conjuncție cu Saturn. La serviciu apar mai multe lucruri: ruperi, răceli, schimbări.

Pentru mulți dintre voi s-ar putea să apară responsabilități: familia, copilul, casa sau un eveniment. Nu aveți dispoziția de a fi zâmbitori. Mercur, guvernatorul vostru, este retrograd. Luni face conjuncția Pallace. Este multă furie, foarte multă teamă și nu puteți controla. Vreți să acționați, dar nu se poate. O recomandare principală este să stați să vă gândiți cât oferiți carierei, cât oferiți familiei.

Aveți nevoie de echilibru în această săptămână”, atenționează Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel