EXCLUSIV  Zodia care va avea probleme mari în cuplu în această săptămână. Comunicare în relație nu va exista / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 2-8 octombrie.

Taur/Ascendent în Taur

„Te invit să-ți aduci aminte ce s-a întâmplat de pe 5 iunie până acum, prin ce teste ai trecut, care au fost problemele, care sector din viața ta a fost mai dinamic și dă-ți timp săptămâna aceasta pentru a medita. Încearcă să-ți găsesști propria putere.

Marte face multe aspecte neplăcute săptămâna aceasta. Pe plan relațional, lucrurile nu stau bine. Unii dintre voi s-ar putea să se certe cu partenerul și să nu știe de ce. Veți vedea că partenerul este nemulțumit, fioros, agresiv. Nu știți ce să faceți pentru că nu comunică deloc cu voi. Comunicare în relație nu va exista, din păcate. 

Trebuie să fiți foarte atenți la serviciu. Marte în casa a VI-a va face careul cu Pluto și s-ar putea să vă considerați neîndreptățiți la locul de muncă, dar să știți că viața este un echilibru continuu. Dacă acum sunteți neîndreptățiți, la un moment dat o să primiți mai mult. Nu este cazul să vă certați cu colegii. Orice stres suplimentar poate dăuna sănătății săptămâna aceasta. Depinde de voi cum știți să abordați situația respectivă”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel