EXCLUSIV  Zodia pentru care urmează o săptămână de distracţie, veselie şi bucurie. Avertismentul Danielei Simulescu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, vine cu sfaturi importante pentru o zodie. 

"Luna nouă este în casa a cincea, aş putea spune că e rost de distracţie, de veselie şi de bucurie. E precum o petrecere săptămâna ce urmează. Nu ignoraţi asta. Faceţi tot posibilul să vă simţiti bine. Printr-o vacanţă, un concert, un festival, printr-o relaţionare altfel cu copiii. Dacă aveţi copii mici, zilele ce urmează vor fi foarte plăcute. 

Mercur întră în casa a şasea, făcând opoziţia cu Pluto. S-ar putea să existe certuri cu colegii, să vă simţiţi declanşaţi de orice. Asta înseamnă să aflaţi ce anume din voi vă răscoleşte şi cum puteţi controla momentul. Aceşti factori declanşatori sunt incortobali, pot dura mai mult. Şi începeţi să puneţi la suflet. Dar nu ar fi mai bine ca săptămâna viitoare să nu luaţi decizii? Staţi liniştiţi. Nu întoarceţi cu aceeaşi monedă, pentru că vă veţi dăuna enorm. Nu o mai scoateţi la capăt deloc. 

Saturn şi-a început retrogradarea în semnul vostru. S-ar putea ca organismul vostru să vă dea semnale. Duceţi-vă la un specialist, discutaţi, nu vă diagnosticaţi singuri. Pentru că vă face mult rău. 

Şi mai am un sfat pentru voi. Această retrogradare a lui Saturn ar trebui să vă maturizeze puţin. Să nu mai fugiţi de responsabilităţi. Asumaţi-vă şi credeţi, Saturn vă va aduce multă recunoaştere", a declarat Daniela Simulescu despre cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel