EXCLUSIV  Zodia sfătuită să ia decizii pe plan profesional în această săptămână. Daniela Simulescu: Luați inițiativă și se vor întâmpla lucruri / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 2-8 octombrie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

„În această săptămână trebuie să luați decizii pe plan profesional. Marte în casa a X-a face conjuncția cu Nodul Sud și careul cu Pluto, astfel că trebuie să luați decizii.

Trebuie să vă duceți la șef și să-l întrebați dacă există vreo posibilitate să promovați, dacă mai stați mulți ani pe acea poziție și că vreți să învățați lucruri noi. De asemenea, există posibilitatea de a merge la interviuri și să vă depuneți CV-ul. Nu înseamnă că schimbarea se va întâmpla în această săptămână, dar când universul vede că vreți, atunci vă deschide uși. Depinde foarte mult de atitudinea voastră și de a nu mai sta și a mai aștepta. Luați inițiativă și cu siguranță se vor întâmpla lucruri.

Stați departe de certurile cu șefii. Dacă șefii vă spun că nu se mai poate, nu vă certați cu ei. Dacă se întâmplă ceva ce nu vă convine, voi nu trebuie să luați foc. Nu este momentul. În Plus, Marte face careul cu Pluto din semnul vostru. Pluto vă dă niște lecții din 2008. Arhetipul Capricornului așteaptă și consideră că așteptarea devine obiectiv. Trebuie să luați inițiativă pentru că aveți foarte mare nevoie de ea. De asemenea, nu vă certați cu lumea”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel