Zodii - Astrologia infidelității

Zodii
Zodii

Unele zodii sunt mai predispuse să însele decât altele.

Berbec

Berbecul este un semn zodiacal energic. Dacă este dispus să înșele, o va face doar pentru că se plictisește în relația în care este implicat. 

Taur

Acest semn zodiacal este foarte fidel și va fi dispus să înșele doar dacă va fi înșelat sau dacă nu va avea parte de afecțiune în relație. 

Gemeni

Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală. Dacă va fi predispus să înșele, acesta o va face mai degrabă online, prin e-mail, prin site-uri de socializare.

Rac

Afectiv, Racul așteaptă întotdeauna atenție. Stima scăzută față de propria persoană este unul din motivele pentru care oamenii înșală. Deci, dacă Racul tău nu se simte îndeajuns de iubit, este posibil să se ducă să caute afecțiune în altă parte.  

Fecioară

Fecioara este un semn serios, iar nativii născuți în această zodie sunt destul de critici cu ei înșiși, dar în același timp sunt foarte loiali. Se spune că, dacă devin frustrați, pentru că nu le oferi atenția cuvenită sau pentru că ești prea critic cu ei, aceștia devin de asemenea critici cu tine și astfel ajung să înșele din dorința de a găsi ceva nou, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel