EXCLUSIV  Zodiile care ar trebui să aibă grijă de sănătate săptămâna aceasta. Daniela Simulescu: Atenție! Te vei chinui puțin / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo

Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru toate zodiile. 

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziunile pentru săptămâna 18-24 martie 2024. 

Potrivit acesteia, două dintre zodii ar trebuie să aibă mai multă grijă în ce ceea ce privește sănătatea. Berbecul va fi, în această săptămână, protagonistul zodiacului, chiar dacă se va chinui puțin, el va trece mult mai ușor peste greutăți. 

Berbec/ Ascendent în Berbec
 

„Îți dai seama că ești protagonistul săptămânii care urmează. Soarele intră în semnul tău. Ai șansa să o iei de la capăt. Acest lucru înseamnă, poate, mai multă grijă pentru sănătate, să ai mai multă energie, să-ți dorești să faci lucruri pe care nu le-ai făcut până acum. Atenție la conjuncția lui Mercur cu Chiron pentru că s-ar putea să alegi cele mai grele idei și soluții sau să te bagi în cele mai grele proiecte. Te vei chinui puțin.

După care, conjuncția lui Venus cu Saturn din casa a 12-a, pentru unii dintre voi, s-ar putea să vină cu nevoia de a vă rupe de o relație care nu vă mai convine, care nu vă mai folosește, care vă aduce multe pierderi. Ruptura ar putea fi mult mai matură. Treceți mult mai ușor. Nu mai dramatizați practic. Acceptați că asta este viața și vă dați timp să treceți peste și să vă vindecați”, a spus Daniela Simulescu.

Săptămâna aceasta, Taurul va trebui să învețe să mai lase de la el pentru a vedea beneficii. De asemenea, nativii acestei zodii trebuie să-și încarce bateriile până în luna aprilie. 

Taur/Ascendent în Taur
 

„Conjuncția lui Venus cu Saturn vă blochează puțin. Ea se petrece în casa a 11-a și s-ar putea să întâlniți un punct culminant într-o situație. Ați avut planuri, obiective și ajungeți la o limită. Trebuie să vă dați seama cât mai puteți forța. Câteodată în viață trebuie să mai și renunțăm ca sa putem câștiga. Există o lege a compensației, din punctul meu de vedere, și atunci când ceva nu îți iese, poate ar trebui să mai lași de la tine ceva sau să mai abandonezi o metodă prin care ai încercat să obții ceva.

Mai lasă de la tine și, cu siguranță, lucrurile se vor mișca în beneficiul tău, dar cu o viteză redusă ce-i drept. Soarele intră în casa a 12-a, ceea ce înseamnă că ar trebui să începi să ai grijă și de sănătate. În aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în semnul vostru, deci asigurați-vă că aveți toate bateriile încărcate până atunci. ”, a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel