SIMONA HALEP - SABINE LISICKI, în optimi de finală la US OPEN 2015

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. Simona Halep și-a aflat adversara din optimile de finală la US Open 2015. Sportiva noastră va da piept cu Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO la o dată care va fi anunțată de organizatori.

MECIUL SIMONA HALEP - SABINE LISICKI ESTE TRANSMIS LIVE AICI

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. Sportiva germană a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Barbora Strycova din Cehia, locul 42 WTA. Sabine Lisicki a acuzat probleme la genunchiul stâng în setul al treilea, dar ea a putut să revină de la scorul de 1-5 în decisiv. Meciul a durat două ore şi 44 de minute.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. Nu este prima dată când Simona Halep o întâlnește pe Sabine Lisicki. 

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. Ultima oară când cele două s-au duelat se întâmpla la Wimbledon, în 2014, unde Simona Halep reușea să câștige un set cu 6-0 și meciul cu 2-0 la seturi.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. În duelurile directe, Simona Halep conduce cu 3-1, Sabine Lisicki reușind să învingă o singură dată până acum, în 2011, cu 6-1, 6-2.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. De atunci, Simona Halep a învins-o pe Sabine Lisicki la Miami, în 2013, cu 6-2, 3-6, 7-5, și la Madrid în 2014, cu 5-7, 6-3, 6-2, scrie Sport.ro.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale US Open, ea egalându-şi cea mai bună performanţă din carieră la Grand Slam-ul american, înregistrată în 2013. Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări, după un meci de o oră şi şapte minute, disputat în turul al treilea al competiţiei.

SIMONA HALEP - SABINE LISICKI. Meciul dintre Simona Halep și Sabine Lisicki va fi difuzat în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO la o dată care va fi anunțată în curând de organizatori.

VEZI ȘI: US OPEN 2015: Nervi pentru Simona Halep în meciul alături de Horia Tecău: Cum s-a calmat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel