Ciutacu, mesaj special pentru Ivan Patzaichin. Ce dezvăluire a făcut

Victor Ciutacu și Ivan Patzaichin
Victor Ciutacu și Ivan Patzaichin

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, a transmis un mesaj emoționant.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Oana Stancu, dezvăluiri neștiute despre familia sa. Ce se întâmplă de câteva luni

Ivan Patzaichin, legenda sportului românesc, a împlinit recent 65 de ani. Luni, 8 decembrie, este în ziua în care, la Teatrul Național, sute de oameni îl vor aplauda. Victor Ciutacu regretă că nu îi este alături în această zi importantă, dar i-a transmis câteva rânduri extrem de emoționante.

"Ne-am cunoscut fizic, culmea, într-un club. Eram, dacă nu greșesc, la aniversarea multor ani de carieră a lui Ovidiu Lipan Tandarica. Degajă un bun-simț funciar. Până și la șpriț, fumează palmat, ca-n liceu și-n timpul carierei. Spune că nu se poate dezbăra de obiceiul dobândit, mie mi se pare că încearcă să nu fie un exemplu negativ.

Are un bizar sentiment de jenă față de celebritatea pe care și-a câștigat-o muncind ca un rob. Ilie Balaci, unul dintre cei mai orgolioși oameni pe care i-am cunoscut, susține că e cel mai mare sportiv din istoria României. Înclin să-i dau dreptate.

Ne-am legat. Am ieșit - o vreme, destul de des - împreună, la restaurant, în club, la concerte; el cu Georgiana, eu cu Mana. Sunt absolut admirabili. Și sunt echipă. La 65 de ani, pe care i-a împlinit recent, a primit în dar o gală. Acum se desfășoară. Aș fi vrut să fim alături de el și să-i dăruim noi statuia pe care o merită. Dar nu mă lasă munca. Așa că-i transmit, de la o distanță rece pe care ți-o pune-n cale monitorul, că-l iubesc și că sunt mândru că sunt contemporan (și amic) cu el.

La mulți ani, Ivan Patzaichin, n-am nici un dubiu că vei rămâne același!", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Episod mai vechi de la Olimpiada de la Soci

Cu acest prilej, Victor Ciutacu a amintit și de un episod neplăcut care a avut loc în urmă cu un an. Doi sportivi români din delegația tricoloră deplasată la Soci - printre care și nepotul jurnalistului - au fost forțați să abandoneze concursul dintr-un motiv absolut revoltător.

Alexandru Teodorescu și Nicolae Radu Șovăială ar fi trebuit să concureze la două probe de sanie.
Doar că, după cum anunța Dorin Chioțea la acea vreme, cei doi s-au răsturnat cu sania la antrenament. Iar pentru că sania s-a stricat, organizatorii nu i-au mai lăsat să concureze, din cauza riscului mare de producere a unui accident.

"P.S. Hai că mi-am mai adus aminte o chestie. La Olimpiada de la Soci, după ce Alexandru Andrei Teodorescu a rămas fără sanie și n-a mai putut concura la competiția vieții lui, după ce-și câștigase prin rezultate participarea, m-a sunat, mi-a cerut numărul lui de telefon și i-a trimis niște mesaje. Le știu, le am, e doar la latitudinea titularilor corespondenței private dacă acum pot deveni și publice", a adăugat în încheiere îndrăgitul jurnalist. Mai multe detalii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel