Toată lumea știe că peștele prăjit este o mâncare foarte gustoasă și sănătoasă.
Cu toate acestea, nu tuturor le place mirosul specific de pește prăjit. Iată un truc care va schimba mirosul peștelui prăjit.
Pentru a adăuga un gust picant peștelui prăjit și pentru a-i schimba aroma obișnuită, gospodinele cu experiență recomandă folosirea nucșoarei.
Omletă cu spaghete, șuncă și mazăre. Rețeta unui preparat interesant
Dar, condimentul trebuie folosit corect. De obicei, înainte de a-l pune în uleiul încins, peștele se rulează prin făină cu sare și condimente. Nucșoara nu trebuie folosită așa, ci se adaugă direct în tigaie.
Înainte de a prăji peștele, trebuie să încălzești bine tigaia și să adaugi o cantitate mică de ulei vegetal. Când uleiul se încălzește, pune un praf de nucșoară în el.
Ar trebui să pui foarte puțin condiment în ulei, deoarece, dacă exagerezi, gustul preparatului finit se poate schimba prea mult. După ce uleiul s-a amestecat cu condimentul, trebuie să pui bucățile de pește în tigaie.
Lintea are zeci de beneficii neprețuite: iată cinci motive să o consumi
Ca urmare, felul de mâncare finit va dobândi o aromă rafinată, care îi va mulțumi chiar și pe cel mai pretențioși gurmanzi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu