Pieptul de pui este unul dintre cele mai comune și preferate tipuri de carne. Dar nu toată lumea știe să-l gătească corect, astfel încât fileul să fie fraged și suculent.
Carnea de piept de pui poate fi preparată în diferite moduri: prăjită, coaptă sau fiartă. Cu toate acestea, dacă dorești să obții cel mai fraged și suculent fel de mâncare, atunci trebuie să știi câteva secrete.
La gătit, carnea va rămâne suculentă și nu își va pierde proprietățile benefice. În plus, este foarte ușor să gătești file de pui în acest fel.
O rețeta de legume, care va surprinde pe toata lumea. Simplă, gustoasă și satisfăcătoare
Înainte de a începe să gătești file de pui, acesta trebuie pregătit corespunzător. În primul rând, este necesar să îndepărtezi grăsimea și țesutul osos, care pot strica gustul și textura vasului. Apoi trebuie să clătești bine carnea sub jet de apă și să o usuci cu un prosop de hârtie.
O cratiță cu apă de pune la fiert. Se adaugă condimente după gust. Când apa începe să fiarbă, se pune carnea.
Cea mai simplă salată de primăvară cu varză tânără și ridichi
Redu focul și gătește carnea, sub capac, circa 20 de minute, dar foarte mult depinde de mărimea cărnii. Dacă poți străpunge ușor carnea cu o furculiță, oprește focul.Lăsați fileul să se răcească ușor, apoi taie-l în porții și servește-l pe masă. Carnea va fi fragedă și suculentă. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News