Castraveții sunt consumați, de obicei, într-o salată sau pur și simplu spălați și mâncați cu puțină sare. Dar ai încercat vreodată să faci castraveți prăjiți?
Publicitate
Pentru o imersiune completă într-o altă cultură, îți recomandăm această rețetă din bucătăria coreeană. Te sfătuim să alegi castraveți mici pentru prăjit.
De asemenea, urmărește nivelul de prăjire, deoarece legumele trebuie să devină aurii. Dacă castraveții sunt prea prăjiți, își pierd gustul caracteristic.
Ingrediente:
castraveți - 3 bucăți,
morcov - 2 bucăți,
sare - 1 lingură,
amidon - 3 linguri,
ulei de floarea soarelui - 100 ml,
usturoi - 10 căței,
sos de soia - 150 ml,
susan - 4 linguri.
Castraveții spălați se taie pe pe lungime în 4 părți. Se pun într-un bol, se sare, se amestecă și se lasă 30 de minute. Apoi adaugă amidon în bolul cu castraveți și amestecă bine.
Gogoși mexicane fantastic de bune. Nimeni nu le va rezista
Morcovii se spală, se curăță de coajă și se dau printr-o răzătoare specială, care toacă legumele fâșii lungi și subțiri. Usturoiul se curăță și se taie felii.
Într-o tigaie adâncă, se încălzește uleiul și se prăjește usturoiul, amestecând, timp de 2 minute. Apoi scoate usturoiul și pune castraveții și morcovii. Amestecă. Legumele se prăjesc timp de 5 minute. Se toarnă sosul de soia și se gătește încă 3 minute la foc mic.
Pesto din frunze de ridichi pentru paste, carne și pește. Cea mai ușoară rețetă
Pune castraveți prăjiți cu morcovi pe o farfurie. Stropește legumele cu semințele de susan. castraveții prăjiți se pot servi atât calzi, cât și reci. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News