EXCLUSIV  Delia Budeanu a murit. Ionuț Vulpescu, mesaj emoționant despre cea mai frumoasă voce a TVR

Delia Budeanu a murit la vârsta de 75 de ani.

CITEȘTE ȘI               -              Delia Budeanu a murit. A trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste: Aș schimba tot, mai puțin cei 19 ani de căsătorie cu Radu Budeanu

Cunoscuta crainică din perioada comunistă, Delia Budeanu, a murit, sâmbătă, 19 octombrie 2024, la vârsta de 75 de ani. A fost considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare din istoria televiziunii din România. Viața ei nu a fost însă una ușoară, deoarece la începutul anilor 1990 a aflat că are cancer, boală boală de care, zece ani mai târziu, povestea cu zâmbetul pe buze că a învins-o.

Totodată, Delia Budeanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Radu Budeanu, un reputat comentator de politică externă, care a lucrat în TVR în anii '70. Ulterior, până în '90 a fost redactor-șef al revistei de politică externă Lumea.

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu a transmis un mesaj, în care și-a exprimat profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a Deliei Budeanu, crainica TVR care i-a marcat copilăria și adolescența.

„Am aflat cu tristețe în acestă seară de decesul doamnei Delia Budeanu, o crainică iconică pentru TVR, o voce aparte pentru toți cei care au urmărit în timp postul public de televiziune“, a spus Ionuț Vulpescu.

CITEȘTE ȘI                 -                Delia Budeanu a murit. A avut cancer. Ce a urmat e incredibil: Dumnezeule... dacă medicul meu ar fi știut...

Foto: DC News

„Îmi amintesc de copilăria și adolescența generației mele, când prezența Deliei Budeanu particulariza emisiunile pe care le prezenta. A fost un om care a marcat istoria televiziunii în România.

În același timp, Delia Budeanu a fost una din vocile care au făcut din Teleenciclopedia una din cele mai urmărite emisiuni în România, o adevărată lecție de cultură generală pentru generații.

Pierderea ei este una importantă pentru postul public de televiziune, pentru media din România, pentru cei care au văzut-o și pentru cei care au ascultat-o.

Transmit familiei condoleanțele mele și regretul de a fi pierdut o voce și un nume care vor rămâne în istoria și în memoria tuturor celor care au urmărit, în timp, emisiunile pe care doamna Delia Budeanu le-a prezentat“, a mai zis, în exclusivitate pentru DC News, Ionuț Vulpescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel