EXCLUSIV  Horoscop 14 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cere trebuie să aibă grijă ce vorbește la serviciu. Vezi ce le spui colegilor!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Gemeni vrea comunicare deschisă, iar Saturn din Pești mai degrabă răceală sau deșert emoțional. 

BALANȚĂ

Încearcă să nu pui preţ pe vorbele celor de la serviciu. Încearcă nici tu să nu trimiţi în jurul tău vorbe care să îi afecteze pe colegi. Este nevoie de un climat cât mai pacifist, cât mai liniştit şi nu de orgolii. Nu îşi au rostul, la locul de muncă, astăzi.

SCORPION

Vei fi provocat pe mai multe planuri. Să ne gândim, în primul rând, la încrederea în propria persoană. Astăzi, ai tot felul de scenarii pe care nu ar trebui să te bazezi. Au un rost, în spate, dar nu sunt pe bune. Păstrează-le pentru tine!

SĂGETĂTOR

Încerci să fii, astăzi, cât mai echilibrat, cât mai armonios. Nu accepţi faptul că poţi să fii vulnerabil. Zilele acestea, vulnerabilitatea, pentru tine, poate să fi o mare putere.

CAPRICORN

În continuare, ar fi bine să fii mult mai atent la modul în care discuţi cu colegii, la modul în care interacţionezi cu aceştia, la modul în care primeşti replicile lor. Colegii sunt colegi, ei nu sunt familie. Dacă zice un coleg ceva. nu trebuie să te gandești că e ca şi cum ţi-ar fi zis-o un frate sau o soră. Trebuie să fii foarte obiectiv.

VĂRSĂTOR

Vezi, weekendul acesta, să nu cheltuieşti să faci pe placul cuiva. Poate ai o întâlnire şi vrei să te aranjezi într-un mare fel. Se simte exagerarea, pare ciudat. Aveţi grijă!

PEȘTI

Nu îţi mai place nimic, nu îţi mai convine nimic. În casă nu îţi place nimic, de partener nu îţi convine. Înseamnă că este ceva în interiorul tău ce nu este ok şi trebuie potolit. Ai toate şansele să o faci. Fă o plimbare de unul singur, activităţi de unul singur. Încearcă să îţi găseşti o linişte interioară înainte să faci şi alte lucruri.

Vezi și: Horoscop 14 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care aruncă pe fereastră cu banii. Cheltiueli mari

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel