Manju, un desert japonez la abur, fără lapte și fără ouă

Manju, un desert japonez la abur, fără lapte și fără ouă 1
Manju, un desert japonez la abur, fără lapte și fără ouă 1

Manju este un desert japonez, sub formă de prăjituri rotunde, făcute la abur și umplute cu o cremă dulce. 

Dacă vrei să guști un desert popular japonez, prepară această rețetă de Manju. Umplutura poate fi făcută din orice ingrediente. În această rețetă, vei folosi fasole.

Ingrediente:

făină de grâu - 2,5 pahare,

praf de copt - 4 lingurițe,

zahăr - 1/4 cană,

apă - 2/3 cană,

fasole roșie conservată - 340 grame.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Cerne făina și praful de copt într-un castron mare. Adaugă zahăr și amestecă bine.

Se toarnă treptat apa în făină, amestecând pentru a combina ingredientele. Frământă bine aluatul până devine omogen.

Ouă cu usturoi, o rețetă fantastic de bună din Orientul Mijlociu

Se amestecă fasolea cu 1-2 linguri de zahăr cu un blender. Împarte aluatul în 12 părți. Fă bile rotunde și aplatizează-le.

Pune câte o lingură de umplutură în centrul fiecărei bile. Lipește și formează mingi rotunde. 

Orez cu nucă de cocos și migdale pentru o cină specială

Pune fiecare minge pe o foaie mica de hârtie de copt. Umple o cratiță cu apă și pune-o pe foc. Deasupra așează alt vas.

Când apa începe să fiarbă, pune mingile de aluat în vasul pus deasupra și gătește-le la abur aproximativ 10-15 minute. Servește desertul imediat. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel