Dacă ai hârtie de pergament și câteva produse obișnuite, este ușor să hrănești familia cu o cină delicioasă și copioasă.
Mâncarea va fi la fel de bună ca și cea preparată în cuptor. Toate ingredientele sunt disponibile, iar procesul de gătire este extrem de simplu. În orice caz, cina va fi gustoasă și rapidă.
Ingrediente:
piept de pui - 400 grame,
cartofi - 500 grame,
ceapă - 100 grame,
morcovi - 100 grame,
ulei vegetal - 30 grame,
sos de soia - 30 grame,
usturoi - 1-2 căței,
boia de ardei și alte condimente - 1 linguriță,
sare, piper - după gust.
Pieptul de pui se taie în cuburi mari și se condimentează cu sare și piper. Uleiul vegetal se combină cu sosul de soia, usturoiul și condimentele și se amestecă bine.
Cartofii se curăță de coajă și se feliază. Morcovii și ceapă se taie în jumătăți de rondele. Combină legumele tocate cu pieptul de pui. Deasupra se toarnă dressingul și se amestecă bine. Adaugă și sare după gust. Amestecul se împarte în patru părți.
Pregătește patru foi de pergament. Pe fiecare foaie se pune câte o parte din compoziția pregătită. Împachetează conținutul foilor de condiment ca o bomboană, adică rulează și răsucește marginile.
Pachetele se pun pe o tigaie uscată. Acoperă tigaia cu un capac și gătește la foc mediu timp de 15 minute.
Întoarce cu grijă pachetele și mai gătește, sub capac, încă 10 minute.
Tartă dulce din resturi de pâine: se face în cinci minute și este foarte bună
Apoi, rămâne doar să transferi porțiile în farfurii și să le servești pe masă. Deschide pergamentul și întoarce marginile. Dacă dorești, poți adăuga verdeață. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News