Ridichi roșii la cuptor este o idee de gustare caldă gustoasă, sănătoasă și rapidă.
Publicitate
Gătește măcar o dată în viață această rețetă, care te va cuceri. Gustul ridichilor roșii, gătite la cuptor, te va surprinde!
Unii copii au o „relație” dificilă cu ridichile din cauza gustului lor ușor iute. Această rețetă este pentru astfel de cazuri. Coacerea în cuptor va face ridichile fragede și puțin dulci. În plus, legumele își vor păstra toate proprietățile utile.
Ridichi roșii la cuptor. Ingrediente:
ridichi - 300 grame,
ulei de măsline - 1 lingură,
oregano - 1 lingură,
sare după gust.
Spală bine ridichile sub jet de apă și taie cozile. Tăie fiecare ridiche în jumătate. Pune ridichile într-o tavă de copt. Stropește-le cu ulei de măsline și oregano.
Pui în sos de portocale, un preparat rapid în stil chinezesc
Tavă se dă în cuptorul încălzit la 190 de grade, pentru 20-30 de minute. Dacă vrei să mănânci ridichi mai crocante, ține-le mai mult în cuptor. Scoate tava cu ridichi din cuptor și stropește-le cu sare.
Gătiți ficatul așa și veți uita de alte rețete: ai nevoie de puțin usturoi și smântână
Ridichile se servesc calde. Aceste ridichi roșii coapte în cuptor pot fi servite ca și garnitură sau ca o gustare. Dacă îți plac sosurile, atunci poți servi ridichile coapte în cuptor cu sos de cașcaval. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu