Cauți o rețetă pentru o salată de sfeclă simplă și în același timp delicioasă? Se pare că ai găsit-o!
Pentru această salată ai nevoie de sfeclă fiartă. De asemenea, poți folosi orice fel de brânză albastră. Se recomandă ca perele să fie moderat dulci și foarte coapte.
Ingrediente pentru șase porții:
sfecla fiartă - 2 bucăți,
pere - 1 bucată,
brânză albastră - 60 grame,
nuci - după gust,
ulei de măsline extra virgin - după gust,
sos de soia - după gust.
Sfecla fiartă se taie în cuburi sau felii. Para spălată bine se taie în felii subțiri. Brânza albastră se taie cubulețe.
Într-un castron, amestecă sfecla roșie, feliile de pară și brânza albastră. Adaugă nucile tocate și amestecă.
Maioneză de casă cu hrean, un sos potrivit pentru friptură și salate
Stropește salata cu câteva picături de ulei de măsline și sos de soia. Salata este delicioasă și plină de arome. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News