Salata de varză roșie este o masă completă făcută cu cele mai delicioase și bogate în nutrienți ingrediente.
Pe lângă faptul că este strălucitoare și atractivă, această salată din varză roșie, îți permite și descoperi o combinație interesantă de arome!
Combinația de varză roșie, morcovi, fenicul, rădăcină de ghimbir, verdeață și dressing picant este perfectă pentru o cină specială.
Ingrediente:
varza roșie - 400 grame,
morcov - 2 bucăți,
rădăcină de fenicul - 1 bucată,
mărar - 20 de grame.
ceapă verde - 20 grame,
rădăcină de ghimbir proaspăt - 20 grame,
oțet de mere - 40 ml,
ulei de măsline - 40 grame,
suc de portocale - 40 ml,
sare și piper - după gust.
Spală și usucă legumele și verdeața. Taie varza roșie în fâșii subțiri. Curăță morcovul și, de asemenea, toacă-l în fâșii subțiri. Taie feniculul subțire. Toacă mărarul și ceapa verde.
Rădăcina de ghimbir se curăță și se dă prin răzătoare fină. Pune ingredientele preparate într-un bol.
Pentru dressing, combină oțetul de mere, uleiul de măsline și sucul de portocale. Adaugă sare și piper și amestecă.
Toarnă dressingul peste legumele din bol. Se amestecă salata și se dă la frigider pentru 30 de minute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News