Acest fel de mâncare se face în doar 35 de minute. Este simplă, dar foarte elegantă. Vei avea nevoie doar de trei ingrediente: file de pește și brânză tare și condimente. Rulourile de pește, coapte la cuptor cu brânză, arată ca un aperitiv servit în restaurante.
Ingrediente:
pește alb, file - 600 grame,
brânză - 100 grame,
sare și piper după gust,
ulei de floarea soarelui - 40 ml.
Rețeta, pas cu pas
Spală fileul de pește și condimentează-l cu sare și piper. Fuleul de pește se adună în rulouri. Asigură-le cu scobitori pentru ca acestea să nu se desfacă în timpul prăjirii.
Clătite coreene cu legume: un preparat asiatic exotic, făcut din ingredientele din cămară
Încinge o tigaie cu ulei și prăjește rulourile pe ambele părți, timp de 2-3 minute, până se rumenesc. Se lasă să se răcească, apoi se scot scobitorile.
Dezlegare la pește de Florii 2024. Cea mai bună rețetă
Unge o tavă de copt cu ulei, întinde rulourile de pește. Se rade brânza prin răzătoarea grosieră și se presară deasupra. Coace peștele în cuptor la o temperatură de 180°C, timp de 10-15 minute sau până când se topește brânza. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News