Rețeta delicioasă de macrou copt în sos de soia este atât de simplă încât cel mai dificil va fi să aștepți până când peștele este copt.
Pentru această rețetă, te sfătuim să alegi macrou proaspăt, deoarece preparatul finit va fi mai suculent. Cu toate acestea, dacă ai doar pește congelat, va trebui să-l scoți din congelator în prealabil și să-l dezghețați la frigider peste noapte.
Ingrediente:
macrou - 2 bucăți,
ceapă galbenă - 2 bucăți,
sos de soia - 150 ml,
lămâie - 0,5 bucată,
ulei - 20 grame,
sare și piper după gust.
Peștele se curăță, se elimina capul și cozile. Apoi, peștele se taie în jumătate de-a lungul coloanei vertebrale, împărțind fileul în două bucăți. Se spală bine și se usucă.
Rulouri de pește la cuptor, o gustare elegantă, gata în 35 de minute
Stropește peștele cu suc de lămâie și cu sare și piper. Poți folosi un un amestec gata de condimente pentru pește.
Curăță și taie ceapa în jumătăți de rondele. Unge fundul și părțile laterale ale vasului de copt cu ulei și pune ceapa. Pe stratul de ceapă, așează bucățile de pește. Deasupra toarnă sos de soia și așează câteva felii de ceapă și lămâie.
Clătite coreene cu legume: un preparat asiatic exotic, făcut din ingredientele din cămară
Peștele se dă în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News