Descoperă o metodă complet nouă de a pregăti și servi un file de pește obișnuit. Toată familia va fi cucerită de aceste rulouri de pește, coapte în cuptor, cu brânză.
Publicitate
Acest fel de mâncare se face în doar 35 de minute. Este simplă, dar foarte elegantă. Vei avea nevoie doar de trei ingrediente: file de pește și brânză tare și condimente. Rulourile de pește, coapte la cuptor cu brânză, arată ca un aperitiv servit în restaurante.
Ingrediente:
pește alb, file - 600 grame,
brânză - 100 grame,
sare și piper după gust,
ulei de floarea soarelui - 40 ml.
Spală fileul de pește și condimentează-l cu sare și piper. Fuleul de pește se adună în rulouri. Asigură-le cu scobitori pentru ca acestea să nu se desfacă în timpul prăjirii.
Clătite coreene cu legume: un preparat asiatic exotic, făcut din ingredientele din cămară
Încinge o tigaie cu ulei și prăjește rulourile pe ambele părți, timp de 2-3 minute, până se rumenesc. Se lasă să se răcească, apoi se scot scobitorile.
Dezlegare la pește de Florii 2024. Cea mai bună rețetă
Unge o tavă de copt cu ulei, întinde rulourile de pește. Se rade brânza prin răzătoarea grosieră și se presară deasupra. Coace peștele în cuptor la o temperatură de 180°C, timp de 10-15 minute sau până când se topește brânza. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu